søndag 8. februar 2015

Overforing av ferie ferieloven dk

Overforing av ferie ferieloven dk

De nye reglene for overfring av ferie (Publisert ). Lov om ferie ferieloven - Lovdata 1. Faktaside: Ferie All lovbestemt ferie som ikke er avviklet i lpet av ferieret skal overfres til pflgende ferier. Erstatningsferie for sykdom som oppstr i lpet av ferien overfring av ferie.

PM-2014-14: Endringer i bestemmelser om ferie - Lovdata 2. Overfring av ferie er regulert av ferieloven 7 nr 3 annet ledd. Ferie som i strid med ferielovens regler ikke er avviklet, skal overfres til neste. Juli 2014, trer endringer i ferieloven i kraft.

Kan jeg overfre min ferie til nste ferier? Endringer i ferieloven fra 1.juli 2014 Advokatfirmaet Grette 6. Utbetaling av feriepenger for ferie som ikke er avviklet og overfring av ferie.

Endring i ferieloven fra 1. juli 2014

Her fr du svarene p de vansligste sprsmlene om. Forskuddsferie og overfring av ferie ut over dette kan ikke avtales. Bakgrunnen for dette er at det har.

Det kan inngs skriftlig avtale om avvikling av forskuddsferie med inntil 12 virkedager og overfring av inntil 12 virkedager til neste ferier. Av inntil 12 virkedager ferie til det pflgende ferier. Overfrsel af ferie Optjent ferie ud over 20 dage kan du i nogle tilflde overfre til det efterflgende ferier. Endringsforslag til ferieloven til gunst for arbeidstaker - Visma Blogg 17. I 2012 utformet regjeringen et forslag til endringer i ferieloven.

Departementet har kommet med forslag til endringer i ferieloven som trer i kraft 1. Rettigheter og plikter ved ferie - 11. 20 sprsml og svar om ferie - Ferie 23. FEM PUNKTER ENDRES : Ferieloven er revidert, og de nye reglene gjelder. Overfring av ferie ved sykdom eller foreldrepermisjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.