onsdag 6. mai 2015

Smoering av ski i dag skein sol

Legg noen f drper p skien og kork ut til det blir en veldig tynn. I snen er avgjrende, spesielt sent i sesongen nr solen tar tak. Argaladei - Skismring til turbruk Vel hva er hensiktsmessig smring til turbruk? Lr hvordan smring kan gjres p en enkel og overkommelig god mte. Kan ein dermed berre slutte smre ski som har vore smurde i fleire r? Grunnvoks Dette er bindeleddet mellom skien og festevoksen du skal legge p skien.

Kutter du ogs ut fluorvoks nr det er sol, varmt og snen er riktig blaut? Godt smurte ski er ofte forskjellen mellom en fantastisk dag i sporet, og en. Vi trker skiene med sol eller bl, eller gnir med handa eller kloss slik at. Sier forskningen noe om glid i forhold til og ulike slipestrukturer i skienslen?

Da unngr du nemlig runde av kantene p skien og pleggingen blir mer. Dersom du opplever at skien kladder har du valgt en for varm voks. Glider gir drligere glid - Ski - 11.

Skismring. Den optimale smrekofferten. Av Kenneth. - Kondis

Skismrning s enkelt kan det vre Aktuelt 2. Dersom glien er litt drlig en dag, blir det jo bare bedre trening. Knep du kan gjre for unng fryse nr du er en hel dag ute. Klisteret gjerne litt bakover p skien og de. Jeg snrerkjrer med hund hver dag om vinteren og har registrert dette.

Det er ikke s mye kunnskap om smring av ski som skal til for f et bedre. Kondis ski, men jeg skal innrmme at jeg syntes det var vesentlig. Smring av feste br Opprubbing av festesonen For at smringen skal feste bedre. Om hvor p skien du br legge smringen og hvor mange lag som er best. Is under skiene, kan det vre nok skrubbe dette av opp den andre skien, eller om en.

Ikke minst mye tryggere p valg av smring. RUBBE : Bruk et fint sandpapir rundt en smrekloss og rubb skiene i festesonen. Smring er enkelt Skismring Ski Hjem - BULL Ski Kajakk AS 12. Etter at du har glidet skiene skraper du av s mye du klarer av. Smrer du skiene skikkelig, unngr du tabbene og fr mye mer. Var dette en blanding som fungerte veldig bra, dog med litt voks opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.